Virginia Peña Sanz

Sóc terapeuta ocupacional i Psicomotricista, especialitzada en l’Atenció precoç i en l’Abordatge de Problemes en el Desenvolupament del nen/a i en Integració Sensorial. Tinc formació específica en Trastorns de l’Espectre de l’Autisme (TEA), en Alimentació Infantil, Estimulació basal, Problemes d’Incontinència des de la Integració Sensorial i Dibuix infantil.

Després d’acabar els meus estudis universitaris, vaig decidir adreçar la meva mirada al món de la infància i l’adolescència, ja que em sembla un privilegi poder escoltar i acompanyar els nens i nenes i les seves famílies des d’un lloc de respecte i comprensió, oferint-los eines i estratègies per poder treballar en els entorns naturals dels nens/es. Des de Aya Espai, creiem que la família té un paper fonamental i protagonista en el procés de desenvolupament de l’infant, per la qual cosa considerem imprescindible la seva participació activa durant la intervenció.