Núria Novau

Sóc la Núria, mestra d’educació infantil i pedagogia terapèutica, amb il·lusió i desig d’aprendre dia a dia.

Entenc la vida com un camí d’aprenentatge, on cada experiència ens fa avançar, construir i/o reconstruir el nostre bagatge per anar progressant i millorant. Per això, sempre he intentat anar-me enriquint de coneixements mitjançant experiències formatives, laborals i personals.

En aquest sentit, la meva experiència de quasi 10 anys amb infants m’ha aportat molt i m’ha servit per adonar-me de la gran importància del treball del joc motriu connectat amb les vivències emocionals i cognitives per tal de prevenir i/o abordar possibles necessitats. Per aquest motiu, vaig decidir continuar formant-me en el món de la psicologia, de la psicomotricitat i la neuromotricitat mitjançant ell grau de psicologia i d’una especialització on vaig poder adquirir coneixements d’integració sensorial i moviments rítmics, entre altres.

A més, constantment, he anat fent cursos en relació el món de l’educació i la diversitat funcional per aprofundir sobre sistemes augmentatius i alternatius de la comunicació, interpretació del dibuix infantil, dificultats específiques de lectura i escriptura, tea amb grans suports o metodologies actives en l’aprenentatge.

Tot plegat ho intento compaginar amb la meva vida personal, familiar i social, compartint temps de qualitat amb la família i amics com també buscant els meus moments per escapar i carregar piles tot caminant o pedalant entre boscos i muntanyes.

Amb el temps, he comprès la necessitat d’estar en constant formació per tal d’obtenir nous recursos i estratègies i així poder donar resposta a cada nova situació en un món tan canviant.