Montserrat Arana i Bernal

Sóc la Montse Arana. Sóc mestra en Educació Infantil de 0-3 anys, Terapeuta Ocupacional i Psicòloga Sanitària, amb menció especial en Psicologia Clínica i de la Salut i en Psicopedagogia.

Tinc l’especialitat en Integració Sensorial, en Apego i Integració Sensorial (SAI), en l’abordatge interdisciplinari en els Problemes de Desenvolupament, en Trastorns de l’Espectre de l’Autisme, en Grups en Salut Mental, Artteràpia i Escenoteràpia.

Igualment, al llarg de la meva trajectòria professional, he anat realitzant altres formacions complementàries en l’àmbit de la Psicologia i la Teràpia Ocupacional: Attachment, Psicopatologia de la Infància i l’Adolescència, Abordatge en els Trastorns de l’Alimentació Infantil, formació en PECS, Avaluació i Intervenció de l’Escriptura, Observació, Avaluació i Intervenció del Joc, Somatodispraxia, Dificultats específiques d’Aprenentatge, Avaluació clínica per l’Autisme ADI-R i ADOS, intervenció en neonats, Ioga per a nens/es,… entre d’altres. A més a més, he participat com a docent en diferents formacions, congressos, pràctiques professionals, etc.

Des del 1999, treballo en l’àmbit de la Salut Mental Infantil i Juvenil en els recursos d’ambulatòria i hospitalització parcial a Sant Joan de Déu; Terres de Lleida i col·laboro com a Professora associada al Grau de Teràpia Ocupacional de la Universitat de Vic. L’any 2015, gràcies al suport de la meva família, es va poder fer realitat un dels meus projectes de vida i repte personal i professional: «AYA Espai».

Així que, les meves dues passions principals; feina i família, ocupen la major part de la meva dedicació diària i, quan em queda una mica de temps, aprofito per posar en pràctica altres passions com la dansa contemporània, el Ioga, la música o viatjar.

Crec en la formació continuada i en cultivar la pròpia persona com a eines essencials per acompanyar als nens/es, adolescents i a les seves famílies en el repte de créixer i desenvolupar-se en harmonia i equilibri amb un mateix i amb l’entorn que ens envolta.