Marina Campos

Sóc la Marina Campos Turmo. Sóc mestra d’audició i llenguatge, diplomada per la Universitat de Saragossa i posteriorment, llicenciada en Psicopedagogia.

Des de 2010 i fins a l’actualitat, treballo en una escola d’educació especial específica per a nens i nenes amb trastorn de l’espectre de l’Autisme (TEA) com a mestra d’audició i llenguatge, en el qual, durant dos cursos escolars, em vaig fer càrrec de la direcció del centre. A més, estic compaginant la meva feina com a docent amb altres grups vinculats al món de l’Autisme: associacions, acadèmies, escoles ordinàries… Així com oferint xerrades, cursos o formació als mestres.

Estic especialitzada en l’ús de Sistemes Alternatius i/o Augmentatius de Comunicació (SAAC) com una manera de socialitzar amb els altres, entendre el món que ens envolta i aprendre tot el que ens proposem.

En l’àmbit personal, m’apassiona la fotografia, una afició heretada i amb la que he crescut des de molt jove, tant en la modalitat analògica com a digital.