Júlia Torrelles

Sóc la Júlia Torrelles, graduada en Psicologia a la Universitat Rovira i Virgili i especialitzada en la intervenció clínica per a la Universitat de Lleida. A banda, la meva passió per a la intervenció en la infància em va portar a seguir la meva formació en l’Atenció Precoç i Família i en la Teràpia Psicomotriu.

En l’àmbit laboral, crec en el joc i l’abordatge global de l’infant com a eines terapèutiques per a la consecució dels objectius terapèutics. En el mateix sentit són, per a mi, de gran rellevància les primeres etapes de la vida d’un infant i/o el període perinatal, fet que ha m’ha motivat a ampliar la meva formació i ha adquirir eines per a la intervenció en aquestes.

En l’esfera personal, sóc una apassionada del mar, la lectura i l’esport. M’agrada passar el meu temps lliure amb els meus amics i família, gaudint dels petits detalls de la quotidianitat.