Irene Sala

Hola, sóc la Irene Sala, recepcionista i administrativa a Aya Espai.


A través de la meva trajectòria profesional en l’àmbit administratiu i de cara a les persones, he descobert la importància de fer una feina ben feta, al detall i amb organització, així com el valor d’una bona atenció, sempre amb empatia i respecte.

Crec que col·laborar amb la societat és una part fonamental de qualsevol persona i entitat, per això estic encantada de formar part d’un equip on no falta la vocació ni la professionalitat.


Personalment, m’interessen tots el temes relacionats amb la psicologia, el creixement personal i la intel·ligència emocional, pel que he assistit a una gran varietat de cursos relacionats amb aquests camps i he llegit molts llibres i referents. Aquests aspectes són essencials a l’hora del desenvolupament dels infants i dels joves, pel què, viure de prop la seva experiència, és molt enriquidor i gratificant. 

D’altra banda, he fet diverses col·laboracions amb Creu Roja i amb l’associació Lleida pels Refugiats, per la guerra d’Ucraïna, sempre intentant posar el meu granet de sorra per a les persones que ho necessiten.


Pel que fa al meu temps lliure, m’agrada compartir-lo amb els meus i realitzar les meves passions: viatjar, fer esport a l’aire lliure, la natura, la fotografía o la música.