Betsy Oleas

Hola sóc la Betsy Oleas, graduada en Logopèdia a la Universitat Autonòma de Barcelona i especialitzada de Demències i Altres Afectacions Neurodegeneratives.

La meva trajectòria laboral comença en l’àmbit educatiu en escoles d’educació especial i diversitat funcional treballant les dificultats presentades a nivell de llenguatge, parla, deglució, veu i respiració.
Treballar amb els infants, en els seus processos de desenvolupament i aprenentatge, afavorint el desenvolupament de les seves habilitats ii proporcionar recursos i estratègies per compensar les dificultats que puguin presentar, em resulta reconfortant i m’apassiona.

En l’esfera personal, valoro especialment el poder compartir moments amb la família i els amics, anar a ballar, fer zumba, fer passejos per la muntanya a l’hivern i descobrir altres cultures del món tot viatjant.

Et deixo una de les meves frases preferides que, per a mí, defineixen millor la meva professió: “La Logopèdia és… Oír una lágrima, articular una emoción, vocalizar un deseo, leer el alma, escribir una sonrisa, en fin… lo que las personas tienen de humano”.