Anna Rodríguez

Hola sóc l’Anna Rodríguez. Sóc Psicòloga General Sanitària per la Universitat de Lleida. Durant el grau vaig descobrir el meravellós món de la neuropsicologia i com integra l’esfera cognitiva, l’emocional i el comportament. Per aquest motiu, vaig cursar el Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva a l’Institut Guttmann i el Postgrau en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta Infantil a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Em dedico al món de la neuropsicologia infantil des de fa més de 5 anys i estic especialitzada en atenció precoç (de 0-6 anys). També he col·laborat com a professora associada en el Grau de Psicologia de la Universitat de Lleida.

Per a mi la infància és una etapa màgica del cicle vital on, a través de l’experiència i experimentació, s’adquireixen infinitat d’habitats i capacitats. M’encanta poder formar part d’aquest procés i acompanyar tant a l’infant com a la família.

En l’esfera personal, m’agrada dedicar temps a la meva família i amics, a les meves mascotes, m’encanta llegir, viatjar, ballar i gaudir d’una bona pel·lícula, d’aquelles que fan pensar.