Anna Carnes

Hola, sóc l’Anna Carnes Vendrell. Em vaig llicenciar en Psicologia a la Universitat de Barcelona i posteriorment vaig cursar un Màster en Neuropsicologia clínica. Sóc de Barcelona, i vaig arribar a viure a Lleida el 2011 Quan vaig començar a cursar la residència d’especialitat en Psicologia clínica a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Durant aquests quatre anys també vaig fer la tesi doctoral a la Universitat de Lleida, relacionada amb les neurociències.

Actualment compagino la meva tasca assistencial a la unitat de trastorns cognitius de l’Hospital Universitari de Santa Maria, on treballo amb persones amb discapacitat cognitiva, amb la docència del Màster de Neuropsicologia de la Universitat Oberta de Catalunya, i l’atenció a la infància i l’adolescència a AYA Espai.

Sempre m’ha motivat molt el camp de la Neuropsicologia. Poder combinar la psicologia amb les neurociències em permet ajudar a persones amb trastorns neurològics o del desenvolupament. Em permet detectar dificultats cognitives, emocionals i conductuals i proporcionar eines per tractar i minimitzar l’impacte que aquestes malalties i dificultats tenen sobre les persones i el seu entorn/famílies.

A l’àrea personal, sempre que puc m’escapo a la muntanya o al mar. M’apassiona fer activitats a l’aire lliure, practicar esport, viatjar, llegir i escoltar música.