Anabel Siscart

Hola, sóc l’Anabel Siscart, psicòloga de vocació i una apassionada de la professió. Conèixer les persones, escoltar-les i acompanyar-les és la meva missió. Un desig que sempre, des que era petita, he tingut molt clar.

Per aquest motiu, em vaig llicenciar en Psicologia per l’Universitat Rovira i Virgili i, després d’acabar la carrera, vaig realitzar un Màster de Psicologia Clínica, Legal i Forense a l’Universitat Complutense de Madrid. 

En l’àmbit professional, tinc més de vuit anys d’experiència treballant amb infants, adolescents i joves. Considero que la clau per realitzar un bon procés és col·laborar de forma transversal amb l’infant, la família i l’escola, per adaptar-nos a les seves necessitats i realitzar un acompanyament real i fructífer.

A nivell personal, m’encanta viatjar i la cuina asiàtica, però sobretot, el que més m’agrada és gaudir de la família i les amistats.